A

Vastu House – Dick Clark + Associates

With the goal of creating a modern, light-filled home, rich in cultural traditions, the architect team repurposed the existing foundation of the homeowner’s childhood home to create an ideal gathering space for both a vibrant, multigenerational household and an extensive community of friends and family.

Health and wellbeing within the house were prioritized by applying the centuries-old principles of Vastu to the layout, massing, and balance of the space.

High-end materials blend with affordable finishes in a thoughtful way, resulting in a beautiful and approachable design both inside and out.

With the goal of creating a modern, light-filled home, rich in cultural traditions, the architect team repurposed the existing foundation of the homeowner’s childhood home to create an ideal gathering space for both a vibrant, multigenerational household and an extensive community of friends and family.

Health and wellbeing within the house were prioritized by applying the centuries-old principles of Vastu to the layout, massing, and balance of the space.

High-end materials blend with affordable finishes in a thoughtful way, resulting in a beautiful and approachable design both inside and out.